VÁLLALATI MEGOLDÁSAINK

 • Szervezetfejlesztés

  Átfogó, rendszerszemléletű megoldásaink a szervezetek fejlesztését támogatják. A legkisebb szervezeti egység hatékonyságának növelésétől, a teljes organizáció működését befolyásoló “pszichológiai szerződések”, kultúra változásának katalizálását is beleértve.

 • Tréning, Készségfejlesztés

  Az általunk használt kompetenciafejlesztési módszer, alapjaiban tér el a megszokott, hagyományos tréningeszközöktől. Szenvedélyünk a valódi változások elérése, az egyének és csoportok működési potenciáljának javítása.

 • Mérés, Kiválasztás

  Értékelő és fejlesztő központokkal (AC/DC), nagy mintahátérrel rendelkező érvényes tesztjeinkkel, automatizált 360-fokos vizsgálatokkal, illetve komplex kiválasztási folyamatokkal és kompetencia mátrix rendszerekkel nyújtunk átfogó HR támogatást partnereinknek.

 • Coaching, Coach képzés

  A hazai piacon egyedülálló módon nyújtunk teljes portfólióban egyedülálló szakmai és valós tapasztalati  hátérrel coaching, valamint employee assistance szolgáltatást a munkatársaktól a felsővezetői szintig. Tanácsadó szakembereket képzünk, gyakorlatorientált módszerrel.