• Hosszú távú, komplex szervezetfejlesztési projektek

  A teljes vállalatot érintő, átfogó, a szervezet megújulását, átalakulását, változását, fenntartható fejlődését célzó komplex megoldások összessége, melyeket a vezetés és a HR osztály stratégiai partnereként támogatunk,  a tervezéstől a változás különböző szintjein történő implementálásig. Jelenleg is több nagy és közepes vállalat bizalmával dolgozunk több éves projekteken, melyek tanácsadóink és vállalkozásunk számára értékes tudást és tapasztalati bázist jelentek.

 • Kultúraváltozás / Változásmenedzsment

  A szervezeti kultúrát befolyásoló tényezőket mérjük, hatékonyan alakítjuk, támogatjuk a változásokat, fejlesztjük a vezetőket, kulcsembereket. A szervezet változáskezelési képességét fejlesztjük. Különböző rendszerek, szemléletmódok, vállalatszervezési (pl.: LEAN)  módszerek bevezetését készítjük elő.

 • Szervezeti egységek között

  A szervezeti egységek együttműködését fejlesztjük, biztosítva az „áramlást”, a folyamatok  összehangolását. Méréseken alapuló, eredményes és kipróbált módszertanunk segít helyreállítani az értéklánc tagjai közötti fenntartható kooperatív közeget, valamint elérni az együttműködésre ösztönző megértést. “End to end” folyamatok “olvashatóságának” biztosítása a szervezeti egységek szintjén, hatékonyság elemzés, valamint az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, a virtuális szervezetállítás tartozik ide.

 • Csoporton belül

  Az emberközpontúság és a hatékonyság találkozása, a fenntartható teljesítményért. Magasan teljesítő, tisztán kommunikáló, konstruktív, önerőből változásra és a belső konfliktusok menedzselésére képes csapatok fejlesztése, élményközpontú, encounter csoportokban, tréningeken. A célok tisztázása, közös értékek, viselkedési formák lefektetése, a közös nyelv kialakulása után a végrehajtásban és a folyamatos megújulásban is prosperáló, úgynevezett “High Performing Team”-eket támogatunk.

Néhány jellemző szervezeti kultúraintegrációs célterület

 • Feedback kultúra

  A munkatársak és a vezetők hatékonyan adnak és fogadnak visszajelzéseket, a szervezeti jelzőrendszerek egyértelműek és transzparensek.

 • Hatékonyság kultúra

  Célok tisztázása, „alignment” megteremtése, a végrehajtás módjának lefektetése, a folyamatos megújulás kultúrájának támogatása.

 • „Recognition” kultúra

  A belső megerősítések kultúrája, amely támogatja a teljesítmény érzékelését, lezár és elindít projekteket, nagyobb folyamatokat, belső változásokat.

 • A bevonás kultúrája

  A munkatársak bevonása a folyamatos fejlesztések érdekében, belső motiváció erősítése, lojalitás, az alulról jövő kezdeményezések támogatása.

A szervezetfejlesztés HR eszköz célterületei

 • Talent menedzsment

  A különböző generációk, specialisták, generalisták, közép- és felsővezetők, szakmai támogatók, mentorok, innovátorok és végrehajtók a megfelelő időben, a megfelelő pozícióban, egy egyensúlyban lévő szervezetben.

 • Karriermenedzsment

  Ez a klasszikus HR funkció az utóbbi években szinte minden vállalat számára stratégiai fókuszban van. A hatékony szervezetfejlesztési folyamatok hatására ezen a funkción lehet először az eredményességet, fejlődést mérni.

 • Capability menedzsment

  A virtuális szervezetállítási projektek szakértőjeként, hazánkban egyedülálló mérőeszközökkel készítünk jelenidejű és fejlődési szcenáriókra épülő képességmátrixokat. Tudja meg, hogy milyen lenne – és mire lesz szükség a jövőben – az ideális szervezeti képesség organogram.

 • Kompetencia menedzsment

  A teljes szervezetet lefedő kompetencia mátrixok, mérések és előrejelzések területével külön szervezeti egységünk foglalkozik, humáninformatikai támogatást nyújtunk partnereink számára.

A hatékony szervezetek működéséhez szükséges jóllét / elégedettség pillérek

Elégedettség mérés

A dolgozói elégedettség monitorozása egyedi online eszközökkel, belső kommunikáció támogatása és beavatkozási stratégiák tervezése

Kiégés megelőzés

Gyakorlati eszközök és a megküzdés fejlesztése a magas munkaterhelés ártalom csökkentésére

Etika / Normák

Együttműködési minimumok lefektetése és transzparens működtetése

„Bátorság”

A kezdeményezőkészség, a valódi visszajelzések és tiszta kommunikáció támogatása

Környezet

A megfelelő mentális és fizikai környezet biztosítása a fenntartható folyamatosan kiegyensúlyozott teljesítmény leadásához

Motiváció

A munkatársak belső motivációs bázisának támogatása, valamint stratégiai ösztönző programok támogatása

Kérésére felkeressük, és beszámolunk szervezetfejlesztési programjainkról!

Kérjen tőlünk személyes találkozót!

A szervezetfejlesztési projektek gyakran több éves elköteleződés mellett, a teljes szervezet jövőjére, működési sajátosságaira hatással vannak, ezért a megfelelően tapasztalt és szakértő tanácsadók kiválasztása alapos megfontolást igényel.
Jelenlegi stratégiai partnereink bizalmára építve ajánljuk figyelmébe magunkat. Ismerjen meg minket, a fejlesztések és valódi változások iránti elkötelezett szenvedélyünket. Eddigi tapasztalatinkat és tudásunkat becsatornázva stratégiai projektjeibe, váljon az ön vállalata is egyre egészségesebb szervezetté.
Adja meg elérhetőségeit, és mi részletesebben is bemutatkozunk!
Köszönjük előre is megtisztelő bizalmát!

Kérdése van?