Ismerj meg minket és vállalati kultúránkat!

dr. Lisznyai Sándor

dr. Lisznyai Sándor

vezető tanácsadó, pszichológus, coach

Pszichológusként dolgozom mintegy húsz éve.

Egyéni segítéssel, szervezetek szupervíziójával, szervezetfejlesztéssel, csoportterápiával és különböző facilitatív konzultációs formákkal, coachinggal és mentoringgal foglalkozom.

Néhány szó arról, amiben hiszek, és ami meghatároz engem mint pszichológust:
- A merev határok és formák elutasítása. Az általam nyújtott szolgáltatások személyesek, személyközpontúak, nem foglalkozom szakmai túlkeretezéssel és merev protokollokkal. Az itt és most kreativitását nyújtom a merev szakmai professzionalizmus helyett.
- Hiszek a korlátlan fejlődési lehetőségekben, nem hiszek az eleve elrendelt pszichopatológiai vagy szociális korlátokban.
- A tanácsadás, terápia, coaching hasonló fogalmakat takar, nem érdemes előre különbséget tennünk egy folyamat indításakor. Mindig csak egy folyamat után, post hoc látjuk, milyen jellegű volt a konzultáció jellege.
- A tanácsadó pszichológus és a kliens egyenrangú felek, a kliens teljes információs hozzáféréssel van a folyamat elemeihez. Nincs „titkos terápia” – amikor a szakember valamit tud, információk birtokában van, és ennek egy részét osztja meg fokozatosan a klienssel. A folyamat az elejétől a végéig teljesen nyílt.

Madár András

Madár András

vezető tanácsadó, tréner, coach

Több mint 15 éve foglalkozom csoportok és egyének fejlesztésével. Több mint ezer csoportot vezettem már.
Részt vehettem néhány meghatározó hazai közepes és nagyvállalat átfogó szervezetfejlesztési és kultúra változási projektjében.
Coach vagyok, pályakezdőktől a felső vezetőkig számos aktív kliensem számít rám jelenleg is. A munkám a szenvedélyem, hiszek a folyamatos fejlődésben.

Részt veszek stratupok támogatásában és szervezeti szupervíziójában.
Tanácsadóként támogatom több hazai design vállalkozás fejlődését.

Társadalmi szerepvállalásként több projektet vezetek, melyeknek sajátossága, hogy szolgáltatásainkat olyan célcsoportok számára tesszük elérhetővé, akik azt önerőből nem tudnák finanszírozni.

Pál Edit

Pál Edit

Projekt vezető, Pszichológus, Mérések, EAP szolgáltatás
Novák Emese

Novák Emese

Projekt vezető, kiemelt partnerek, folyamat menedzsment

Pszichológus partnereink bemutatkozását itt érheti el

 • Jóllét

  Nálunk, a HUMANTASK-nál elsődleges szempontnak tartjuk a klienseink jóllétét. Nincs az a gazdasági növekedés vagy egyéni hatékonyság fejlődése, amely megérné, hogy az értéklánc bármelyik résztvevője a saját “jóllétének” árát áldozza fel érte. Olyan megoldásokat szállítunk, amelyeknek nem lehetnek kizárólagos fókuszai, a fenntarthatóságban hiszünk és az emberekben.

 • Emberközpontúság

  Irodákat, üzlethelyiségeket bérelni, szolgáltatásokat, termékeket létrehozni, gyártani, szállítani, stb. alapvetően anyagi erőforrás kérdése. Mindezeket azonban megtölteni élettel, kreativitással, tapasztalatokkal, fejlődő és változó tudással, az ügyfelek, fogyasztók megértésével, szenvedéllyel már pénzen nem megvásárolható. Ehhez emberek kellenek, akik nem pusztán lecserélhető erőforrások. A HUMANTASK minden szolgáltatásában, kutatásaiban, gazdasági társaságokat és egyéneket támogató eszközeiben egyértelműen az embereket, az embert helyezi a középpontba.

 • "Tough Love"

  Ha egy tanácsadó tudja mit akar hallani az ügyfele, partnere, jó eséllyel sokáig dolgoznak majd együtt. Kérdés, hogy ehhez valójában szükség van-e tanácsadóra. Mi a HUMANTASK-nál hiszünk abban, hogy a szakmaiságban, a tudományos megközelítésben, a fejlesztések és munkánk iránti szenvedélyben és az őszinteségben van a legnagyobb erő. Visszajelzéseinket nem a következő megrendelések érdeke alakítja, hanem a szervezetek és a benne dolgozók valós érdekei. A valódi változások elindításához szükséges tiszta üzenetek és visszajelzések átadásához persze bizalomra, tanácsadóink által használt belső szlengben “kemény szeretetre” van szükség.

 • Valódi problémákkal foglalkozunk

  A vállalatok, munkatársak, vezetők problémái, fejlesztési igényei, elakadásai, változásai gyakran nem esnek egybe az éppen aktuális szervezetfejlesztési trendekkel, felkapott metódusokkal és módszertanokkal. Minden tevékenységünk elvégzésekor a valódi problémákat igyekszünk feltárni, fenntartható változásokat támogatunk, rendszerszintű beavatkozásokat végzünk. Mi magunk vagyunk azok, akik a vállalatok, szervezetek, csoportok, egyének működésének sajátosságait folyamatosan elemezzük, kutatjuk, mérjük, és kizárólag szakmailag alátámasztott, validált eszközöket alkalmazunk.

 • Élmények és tudomány

  A fejlesztő csoportok, tréningek, workshopok során nem használunk régi, elhasznált tréningeszközöket, a valóságra, az aktuálisra koncentrálunk. Programjainkat a legmodernebb online módszerekkel támogatjuk, és összeállításuk során a legfrissebb kutatási eredményekre támaszkodunk. Mindazonáltal minden programunk élő, élettel, élményekkel teli, valódi és éles visszajelzésekkel, reflexiókkal. Tesztjeink és merőeszközeink nagy, hazai mintán érvényesek, legtöbbször saját fejlesztésűek, nem használunk régi, más szociokulturális közegben használt és validált eszközöket, amelyek jelentősen félrevezethetik a megrendelőket. Hiszünk abban, hogy egy tesztnek sem kell félelmetesnek, unalmasnak, hiteltelennek lennie, inkább legyen azt is élmény kitölteni!

 • Támogatás és bizalom

  Partnereinkkel általában több, néha nehéz, sokszor sikeres éven keresztül dolgozunk együtt, ez pedig olyan speciális közös fejlődési és tanulási, szakmai és emberi platformot teremt közöttünk, amely miatt több mint 12 év után is szenvedéllyel tekintünk minden egyes megbízásra. Partnereink számára folyamatosan elérhetőek vagyunk, elkötelezetten támogatjuk őket fejlesztési céljaikban, fontos értéknek tekintjük a bizalmukat.

Lépj velünk kapcsolatba!