Információk és jelentkezés a coach képzésre!

Jelentkezz időben a kedvezményekért a (2019) szeptemberében induló alapképzésre!

A nyári szünet után, szeptembertől újra indulunk! Csatlakozz hozzánk, és foglald le időben a helyed az induló alapképzésen.

Önismereti alap

Coaching képzésünk egy interaktív, learning-by-experience alapú környezetben, encounter-csoport alapokon folyik.

Alapvető coaching flow

Az alapvető személyközpontú tanácsadó flow minden segítő kapcsolat és segítő folyamat nem-specifikus alapja. Legyen szó tanácsadásról, pszichoterápiáról, életvezetési tanácsadásról vagy business coachingról – az alapvető személyközpontú kommunikációs flow, minden ilyen folyamat szükséges része

Mikroszkill szemlélet

A mikroszkill személet a tanácsadó folyamatok modern multimédiás kutatásának eredménye: sikeres coaching folyamatok és a legsikeresebb coachok videóra vett működésének videós elemzéseként születtek meg a sikeres coaching készségei, a coaching mikroszkillek.

Videotréning Módszer

A videotréning módszer a saját coaching folyamat videós rögzítését és szakértői elemzését foglalja magában. Képzésünk már ebben az alapképzési szakaszban magában foglalja a videotréning alapú szupervíziót.

A személyközpontú megközelítés alapjai

A személyközpontúság a változás egyik legalapvetőbb szemlélete. Hogyan változunk a coaching folyamán – erre ad választ a személyközpontú elmélet.

A rendszerszemlélet alapjai

A változás legkidolgozottabb személete a másodfokú változás folyamata – hogyan segíthetjük a kreatív, konstruktív, valódi, mélyreható változást?

 • A nélkülözhetetlen alapok

  Képzésünk a leendő coach nélkülözhetetlen alapkészségeinek fejlesztésére koncentrál, és olyan az egyénre jellemző kompetencia bázist épít, melynek megléte nélkül bármilyen összetett módszertani ismeretek ellenére sem folytatható eredményes coaching folyamat. Ennek köszönhető, hogy több aktív coach, vagy pszichológus is haszonnal végzi alapképzésünket.

 • Módszer független

  A képzés nem egy-egy a világon elterjedt coaching módszerre koncentrál, hanem az alapokat biztosítja szinte bármilyen tanácsadói, segítő vagy coaching jellegű módszertan eredményes és hatékony használatához, miközben jellegéből adódóan módszertantól függetlenül magában is használható.

 • Rendszerszemléletű

  A segítő kapcsolatok mozgatórugóinak rendszerszintű megértése, az összefüggések feltárása és a képzésben résztvevők egyéni szkilljeinek fejlesztésének összehangolása egyedülálló módon biztosítja, hogy a leendő coachok ne különböző módszertani keretek túszai, hanem valódi hatással és eredményekkel bíró tanácsadóvá válhassanak.  Hiteles szakértői háttér segít megismerni és megérteni a tanácsadói és coaching folyamatok teljes pszichológiai hátterét.

 • Gyakorlatorientált

  A program felépítésének sajátossága, hogy a résztvevők kellő arányban kapjanak gyakorlati helyzetben releváns visszajelzéseket. A videotréning eszközök használata pedig a hazai coach képzési palettán egyedülálló módon biztosít speciális egyéni visszajelzéseket egy csoportban, a résztvevők számára!

 • Önismeret

  Mivel nem egy módszertan kereteinek megértése, hanem a leendő coach biztonságos környezetben történő fejlesztése áll a középpontban, a program egyben alkalmas az önismeret komplexitásának növelésére is, melyről a korábbi résztvevők mindig örömmel, kifejezetten értékes hozzáadott értéknek tartva számolnak be.

 • Élmény alapú tanulás

  A képzés során célunk, hogy az élmény alapú tanulás módszertanával, egy intenzív encounter, mégis professzionálisan strukturált csoportban biztosítsuk a jelentkezők fejlődését. Tapasztalatunk szerint a képzés során kialakult csoportok erős szakmai közösségként és szupportív háttérként működnek a program határain túl is.  Támogatunk az elindulástól az első kliensig, majd egyedülálló módon szupervíziót adunk a biztonságos munkavégzéshez.

Az alapkézésről

A MISC coach képesítés az alapképzés és a ráépülő modulok elvégzésével szerezhető meg. Az alapképzés elvégzésével általános coach képesítés szerezhető.

A kis létszámú csoportokban hatékony kompetencia fejlesztésre van lehetőség! A résztvevők számára az alapképzés után, klienseket biztosítunk az alapvető gyakorlat megszerzéséhez, ezzel a piacon egyedülálló fejlődési lehetőséget biztosítva minden résztvevőnek!

A résztvevők számára folyamatosan lehetőséget biztosítunk egyéni és csoportos szupervízióra és konzultációra a hatékony és biztonságos tanácsadói munkához, valamint a tapasztaltok bővítéséhez.

 • A képzések helyszíne

  A HUMANTASK Budapest belvárosi központja bővebben itt!

 • A képzések létszáma

  10 fős csoportok a hatékonyságért

 • A képzések hossza

  Az alapképzés 60 órás, választható hétköznapi vagy hétvégi csoportban

 • A képzések beosztása

  6 órás foglalkozások, 2-3 órás kiscsoportos vagy személyes alkalmak, jellemzően minden második héten

A MISC coaching alapképzésre épülő továbbképzések

A képzések egymásra épülnek. A szakirányokra való jelentkezés feltétele, a sikeresen, teljes óraszámban teljesített MISC Coach alapképzés.

Az önismereti és szupervíziós csoportokba való jelentkezés azonban folyamatos és teljesen nyitott, gyakorlott és kezdő coachok számára is!

A képzések előtt motivációs interjút veszünk fel a jelöltekkel. A csoportok fejlődési hatékonyságának érdekében fenntartjuk annak lehetőségét, hogy az interjúk után a jelentkezővel kölcsönösen hozott döntés alapján kezdjük meg az együttműködést, illetve esetlegesen más képzést ajánljunk a jelentkező számára!

A képzéseket dr. Lisznyai Sándor és Madár András vezetik, akik az elmúlt több mint 15 évben több mint ezer esetóra után, jelenleg is aktív coachként, tanácsadóként dolgoznak.

 

BUSINESS Coaching továbbképzés

Az üzleti életben specifikus rendszerszemléletű, emberközpontú tanácsadói szkillek fejlesztése, döntően valós gyakorlati szituációkban. Ajánlható szektortól függetlenül mindazoknak, akik vállalati, vállalkozói környezetben vezetői, tanácsadói szerepben dolgoznak. A direkt tanácsadói kompetencia fejlesztés mellett több mint 15 év tapasztalatából válogatott coaching feladatrepertoárral gazdagodhatnak a résztvevők.

HR BP továbbképzés

A HR szakemberek és vezetők számára összeállított képzésünk egy speciális, vállalati belső coach szerep elsajátítására koncentrál, aki a képzés végére magabiztosan mozog a szervezetfejlesztés, tanácsadás, támogatás, változásmenedzsment, konfliktusmenedzsment, csoportfejlesztés és a vállalati folyamatok elemzésének területén.

LIFE coaching továbbképzés

A résztvevők releváns pszichológiai háttértudás megszerzését és saját személyes coach készségeik fejlesztését várhatják ettől a továbbképzéstől. Ebben a továbbképzési modulban a biztos szakmai alapokon túl, különösen hangsúlyos a résztvevők egyre komplexebb önismeretének támogatása.

TEAM coaching továbbképzés

A csoportok együttműködési minőségének és hatékonyságának növelése, elakadásaik, blokádjaik feloldása a team coach célja. A képzés során a csoportvezetői készségek fejlesztése, valamint a valódi változásokhoz vezető beavatkozások gyakorlása a célunk. Projektmenedzserek, vezetők, HR szakemberek, trénerek munkájához szinte elengedhetetlenek az itt fókuszba kerülő kompetenciaterületek.

MISC ALAPKÉPZÉS ÁRAK
2019.09.01-ig2019.09.20-ig2019.09.21-től
380 000.-
450 000.-490 000.-
HUF + ÁFA
MISC ALAPKÉPZÉS
HUF + ÁFA
MISC ALAPKÉPZÉS
HUF + ÁFA
MISC ALAPKÉPZÉS
MISC ALAPKÉPZÉS + TOVÁBBKÉPZÉS ÁRAK
A következő továbbképzés 2020-ban indul!A következő továbbképzés 2020-ban indul!A következő továbbképzés 2020-ban indul!
ÁRAK HAMAROSANÁRAK HAMAROSANÁRAK HAMAROSAN
HUF + ÁFA
ALAPKÉPZÉS + VÁLASZTOTT TOVÁBBKÉPZÉS
HUF + ÁFA
ALAPKÉPZÉS + VÁLASZTOTT TOVÁBBKÉPZÉS
HUF + ÁFA
ALAPKÉPZÉS + VÁLASZTOTT TOVÁBBKÉPZÉS

Árak, kedvezmények

A képzések árait a bal oldali ábra tartalmazza.

Lehetőség van csak az ALAP KÉPZÉSRE jelentkezni! A továbbképzések későbbi elvégzéséhez az egyetlen feltétel, a befejezett alap képzés.

Részletfizetés esetén a képzés díjának 50%-ának befizetése után (legkésőbb az indulás napján), majd jellemzően további 3 részletben is lehetséges teljesíteni a képzés vételárát.

A résztvevők számára a képzések során a szünetekben kávét, teát, ásványvizet, gyümölcsleveket,  sós és édes ropogtatni valót, gyümölcsöket biztosítunk. Az ebédet a közeli éttermek valamelyikében lehet elfogyasztani, melynek árát a képzés díja nem tartalmazza, azt a résztvevők maguk térítik.

A lenti regisztráció időpontja alapján elektronikusan díjbekérőt (proforma számlát) álltunk ki. A sikeres befizetés után a megadott adatok alapján számlázunk.

Kérdés esetén, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

JELENTKEZZ MOST!

Gyakran ismételt kérdések

Miért MISC Coaching?

A MISC rövidítés a Micro Skills Coaching szavakból áll amely egyrészről az általunk használt tanácsadói szemléletet tükrözi, valamint utal az angol miscellaneuos szóra is, melynek jelentése vegyes, kevert, ahogyan azok a technikák is, amelyekkel dolgozhatnak a végzett coachok, tanácsadók.

Alapképzés vs Továbbképzések

A MISC módszertan sajátossága, hogy már az alapképzés is biztosítja, folyamatosan gyakoroltatja, fejleszti azokat az alapvető és elengedhetetlenül szükséges kompetenciaterületeket, amelyekkel a coaching folyamata elkezdhető. Ugyanakkor a továbbképzések során specifikus tudáshoz és gyakorlati lehetőséghez juthatnak a résztvevők, és a területhez köthető hatalmas feladatrepertoár, esetelemzés áll rendelkezésükre. A jelentkezéskor csak alapképzés is választható, vagy az kiegészítve valamelyik továbbképzéssel, azonban csak ez utóbbi önálló elvégzésére nincsen lehetőség.

Milyen feltételei vannak a jelentkezésnek?

A képzésre való jelentkezéshez az alábbiak szükségesek:

  • Minimum érettségi bizonyítvány vagy felsőfokú végzettség
  • Motivációs interjú, melyben a képzést vezetők és a jelentkező közös megegyezéssel határoznak a részvételben
  • A képzés díjának minimum 50%-nak megfizetése a képzés első napjáig
Milyen végzettségem lesz?

A képzés kimeneteként tanúsítványt állítunk ki magyar és angol nyelvben. A képzés felnőttképzési akkreditációja folyamatban van. Azok a résztvevők, akik még a nem akkreditált képzésen vettek részt, ingyenes vizsgalehetőséggel rendelkeznek majd az akkreditációs papírok megszerzéséhez!

Nemzetközi partnereinken keresztül nemzetközi coach adatbázisokba történő feltöltést teszünk lehetővé!

Milyen ellátás lesz a képzésen?

A résztvevők számára a képzések során a szünetekben kávét, ásványvizet, sós és édes ropogtatni valót biztosítunk. Az ebédet a közeli éttermek valamelyikében lehet elfogyasztani, melynek árát a képzés díja nem tartalmazza, azt a résztvevők maguk térítik.

Egyéni ellátási igényed (húsmentes, allergia, érzékenység stb.) kérem a jelentkezés megjegyzés rovatában jelezd!

Mit vigyek magammal a képzésre?

A képzéshez szükséges minden eszközt biztosítunk a jelentkezők számára!

Kapok valami képzési anyagot?

A helyszínen az általunk biztosított anyagokon van jegyzetelési lehetőséged!

Minden résztvevő számára hozzáférést biztosítunk továbbá a HUMANTASK CONSULTING online tudásbázisához.

Lesznek gyakorlati lehetőségeim?

A résztvevők számára klienseket biztosítunk, így szerezhetnek gyakorlatot, és fejlődhetnek tanácsadói kompetenciáikban!

Mikor kezdünk, és mikor végzünk?

A képzések jellemzően délelőtt 09:00-kor kezdődnek, és 16:30-ig tartanak. A képzési óra időtartama 45 perc. A szüneteket a feldolgozott anyag logikai töréspontjain, vagy a résztevők igényeihez igazítva, jellemzően 1,5, 2 óránként tartjuk.

Hány hónap alatt végzek a képzéssel?

A MISC coach alapképzés esetén a képzés időtartama 4 hónap.  Az alapképzésre épülő további képzések időtartama jellemzően 2-3 hónap.

Hogyan tovább a képzés után?

A nálunk végzett szakemberek az alapképzésre épülő modul, vagy modulok elvégzése után használhatják nevük mellett a MISC rövidítést.

Célunk tovább egy olyan szakmai közösség létrehozása, ahol biztosítjuk a folyamatos fejlődés lehetőségét. Zárt online felületet biztosítunk a képzés alatt és után, hogy a csoport folyamatosan aktív maradhasson!

További képzési programjainkból, szolgáltatásinkból a program elvégzése után jelentős kedvezményt biztosítunk!

Felmerült néhány kérdés? Szívesen megválaszoljuk!

Kérdése van?