• SPECIÁLIS TÁMOGATÁS KRÍZISHELYZETBEN

  A világjárvány okozta változások a munkahelyeket új nehézségek elé állítják minden dolgozói szinten. Speciális csomagjaink az új helyzet okozta fokozott mentális terhelés enyhítésére fókuszálnak

  A programokhozÉrdeklődöm

EAPTASK NOW #1 – Mental Health First Aid

Minden munkatárs számára

Az EAPTASK NOW egy speciális havi díjas telefonos employee assistance szolgáltatás.* Biztonságos környezetben, érzelmi támogatással segítjük a hívókat abban, hogy adott helyzetüket, legjobb lehetőségeiket strukturáltan átgondolják. A problémák megosztása krízishelyzetben már önmagában is jelentős feszültségoldó hatással bír, szükség esetén konkrét lépési, továbbirányítási lehetőségeket és információkat is biztosítunk.

Hogyan működik?

 • A résztvevők a Worklife appon vagy az EAPTASK NOW rendszerén keresztül előre időpontot foglalhatnak a telefonos konzultációra, így biztosítjuk hogy az ilyen helyzetekben megterhelő várakoztatás helyett mindenki fókuszált figyelmet kaphasson.
 • Magyar és angol és nyelven is elérhető.

*Specifikusan mentális elsősegélyben képzett szakemberek végzik a konzultációkat, mely nem minősül pszichoterápiának.

EAPTASK NOW #2 – Vezetők mentális elsősegély képzése

A jelenlegi változó, krízisre hangolt környezetben azok a szervezetek tudnak reziliensebbek maradni hosszabb távon is, amelyekben a vezetők rugalmasabbak és kommunikációjukban, beavatkozásaikban távolról is képesek olyan kapcsolatot kialakítani a munkatársakkal, amely önmagában megtartó erő lehet.

Vezetők számára

A program célja, hogy fejlessze a vezetőket abban, hogy képesek legyenek kezelni a szervezetben előforduló pszichológiai vészhelyzeteket és egyéni kríziseket. A program során a mentális elsősegély alapszintű készségeit sajátítják el a résztvevők, hasonlóan a hagyományos elsősegélynyújtáshoz. Több lépéses módszertant mutatunk be, amelyek ismeretével krízishelyzetben azonnali támogatást tudnak nyújtani

 • Vezetői Mental health támogatás alapjai
 • Mental health first aid alapjai és gyakorlata
 • Konkrét teendők, továbbirányítási lehetőségek
 • Vezetői kommunikáció egyedi helyzetekben

EAPTASK NOW #3 – Executive online támogatás

Vezetők számára

A HUMANTASK tanácsadói több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az executive coaching és a vezetői személyiségfejlesztés területén.

A krízis szituációban kiemelten fontos a személyes konzultációs lehetőség. A menedzsment tagjai egyénileg és vezetőként duplán kitettek a változások okozta stressznek. A konzultáció fókuszába az alábbi témákat állítjuk:

 • Nehéz helyzetekkel való megküzdés vezetőként
 • Egyéni elakadások a krízishelyzet kapcsán
 • Megnyugtató, stabilitást adó vezetői  kommunikáció
 • Munkával kapcsolatos visszajelzések megváltozott környezetben 
 • Személyes problémák és vezetői szerep a krízishelyzetben

Speciális Executive Támogatás programunkban 10 alkalmas személyes konzultációs csomagot is ajánlunk, amelyet akár egy fő vezető részére, akár egy vezetői team között megosztva is felhasználhat Partnerünk.

A szolgáltatás magyar és angol nyelven is elérhető.

EAPTASK NOW #4 – Vezetőtámogató live stream webinar program

Menedzsment team számára

A program célja, hogy fejlessze a résztvevők és a menedzsment team egyéni és csoportos kompetenciáit, bővítse hatékony megküzdési repetoráját, egy stabil és döntésképes, megnyugtatóan kommunikáló vezetői platform kialakulása érdekében. A tréningprogram több szinten hasznosítható intervenciós eszköztárat biztosít.

Célterületek:

 • Peer támogatás – stabil menedzsment
 • Egyéni és szervezeti reziliencia fokozása – Szemlélet és konkrét lépések
 • Aktuális nehézségek közös megvitatása, esetmegbeszélés a szakemberekkel
 • Kihívások tisztázása, megfelelő minőségű, megnyugtató, tiszta üzeneteket használó vezetői kommunikáció
 • Egyéni elakadások feldolgozása, nehézségek feltárása
 • Akár 10-12 fős csoportokban / magyarul és angolul is elérhető

A program során továbbá a vezetők közösen és a tanácsadók támogatásával találnak megoldásokat a jelenleg kialakult aktuális problémákra, dolgoznak ki ártalomcsökkentő intézkedéseket és biztosítják ezek megfelelő kommunikációját.

EAPTASK NOW #5 – Kriziskommunikációs támogatás

Tanácsadóink több mint 15 éves erőforrásfejlesztési tapasztalattal és közel 25 éves vezetői és értékesítési területen szerzett tapasztalatával ajánljuk szolgáltatásainkat.

Tanácsadóink krízis kommunikációs tanácsadást nyújtanak a menedzsment team részére, melyben segítenek mérlegelni a kialakult nehéz és folyamatosan változó helyzetben a vállalat, vezetők stb. belső kommunikációjának mentális egészségre, pszichológiai egyensúlyra való hatását.

A szolgáltatás magyar és angol nyelven is elérhető.

Megrendelésével hozzájárul támogató programunkhoz, amelyben a megrendelt program havi díjának 5%-át a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványnak ajánljuk fel.

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány munkatársainak hitvallása:

„Elsődleges feladatunk a gyerekek és fiatalok meghallgatása, a bajba jutott gyerekek segítése. Azon dolgozunk, hogy az ENSZ definíciója szerinti gyermeki jogok megvalósuljanak Magyarországon. Küldetésünknek érezzük, hogy a gyerekekkel kapcsolatba kerülő felnőttek a gyerekek mindenek felett való érdekeit képviseljék. Legfőbb értékeink a gyerekközpontúság, a  bizalom, az együttműködés, és felelősség.”

A harmonizált európai hívószámokon elérhető a 116 111 Lelkisegély-Vonala, és a 116 000 Segélyvonal a Bántalmazott és Eltűnt Gyerekekért. Mindkét szám ingyenesen, az egész országból, anonim módon hívható.

Természetesen programjainkon kívül is támogathatja az alapítványt!

Többet szeretnék megtudni a programokról

Kérjen tőlünk online vagy telefonos egyeztetést

A szervezeti mentális egészség fenntartásában, a munkatársakról való gondoskodásban több éves, egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezünk az országban. Komplex programjaink szervezeti  beavatkozásaink több hazai és nemzetközi nagyvállalatnál csökkentik a pszichoszociális kockázatokat, és támogatják a szervezeti egészséget. Kulcsembereket képzünk, érzékenyítünk a vállalatok különböző szintjein. A hatékony pszichoedukációt online felületünk, workshopjaink, tréningjeink, tesztjeink, videóink és webinárjaink, telefonos szolgáltatásunk, és pszichológiai rendelőnk biztosítják évek óta.  Az egész országban képzünk szakembereket, önkénteseket, vezetőket nemzetközi sztenderdek alapján “Mental Health First Aid” témában.

Keresse szakembereinket, kérjen tanácsot, megoldásokat, vagy akár egy jó szakmai beszélgetést.

Adja meg elérhetőségeit, és mi részletesebben is bemutatkozunk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérdése van?