Az autogén tréning megoldás lehet, ha..

  • Belső biztonságra, kiegyensúlyozottságra vágysz

  • Nagyobb teljesítményt, kisebb fáradtságot szeretnél érezni

  • Fokozni szeretnéd a koncentráció készségedet

  • Csökkenteni szeretnéd a fájdalomérzékenységedet

  • Stresszes a munkahelyed, magánéleted, párkapcsolatod

  • Szorongás és depresszió tüneteit szeretnéd csökkenteni

  • Elmélyülnél önmagad megismerésében

  • Fokozni szeretnéd az életed feletti kontroll érzést!

Az autogén tréningről….

Az autogén tréning rendszeres gyakorlásra építő relaxációs módszer. Segítségével megtanuljuk testünk jelzéseire figyelve, korábbi fel nem dolgozott élményeinket felszínre hozni és az alvás közeli állapotban, a test önreguláló – autogén – képességére bízva, mintegy magától helyrebillenteni az egyensúlyt.

A módszer elsajátításához 12-15 ülésre van szükség. Az egyes ülések egymásra építkeznek, két alkalom között rendszeres gyakorlásra van szükség. Az autogén tréning módszere szoros elköteleződést kíván a mélyebb önismereti utazásra vállalkozó jelentkezőtől, aki a problémáival, elakadásaival, sérelmeivel egy biztonságos közegben nézhet szembe és kap elfogadó támogatást azok megéléséhez, kimondásához és a gyakorlás által, megoldásához.

Az autogén tréning szemlélete szerint nem a körülmények megváltoztatását tűzzük ki célul, hanem önmagunk megértését minden körülmények között. A realitás felismerése és elfogadása belső megingathatatlan magabiztosságot ad, amivel sikeresebben, kiegyensúlyozottabban és egészségesebben élhetjük hétköznapjainkat.

Dulics Éva – autogén tréner

Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület

Jelentkezés

Mi történik pontosan egy ülés alkalmával?

Az ülés két részre tagolódik: az első szakaszban az ülést megelőző heti gyakorlás tapasztalatait dolgozzuk fel, a második részben pedig a gyakorlat új részét próbáljuk ki és tanuljuk meg, amit aztán a következő alkalomig naponta kell gyakorolni. Egyéni üléseket tartunk.

Hány alkalmas a tréning?

A módszer 12-15 ülés alatt sajátítható el. Ha ez az időszak intenzív gyakorlással telik, a terápiát végző alkalmas lesz rá, hogy a problémáit a jövőben terapeuta nélkül, autogén módon oldja meg.

Ki tartja az ülést?

A terápiát Dulics Éva, a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületben képződött autogén tréner tartja.

Milyen hosszú egy ülés?

Egy találkozó 50 perces.

Milyen eszközre van szükségem?

Semmilyen eszközt nem kell magaddal hoznod, hiszen a módszer egyik lényege, hogy bármilyen körülmények között elvégezhető legyen. A terápia során matracon fogsz gyakorolni, azonban az otthoni feladatok elvégzését kipróbálhatod fotelben, tömegközlekedési eszközön vagy akár a munkahelyeden. A belső biztonságot bárhova magaddal viheted.

Hogyan és mennyit fizetek?

A tréning költsége alkalmanként 5.000 HUF, ha egy  összegben fizetsz, 57.000 HUF. Természetesen a befizetésről számlát készítünk.

Az árak a ÁFA-t nem tartalmazzák!